expertPC központi garanciális szerviz

Meghibásodott készüléke javítási ügymenete a következők szerint alakulhat:
Amenyiben személyesen hozza be hozzánk pc-jét legfeljebb 48 órán belül megjavítjuk, de bizonyos esetekben akár meg is várható a készülék javítása.
Abban az esetben, ha futárszolgálatunkat veszi igénybe, garantáljuk, hogy legfeljebb 6 munkanapon belül újra kézhez kapja megjavított számítógépét. Futáraink-előzetes egyeztetés után-munkanapokon 8-17 óra között elszállítják az Önök által, a hibabejelentés alkalmával megadott címről.
Lehetőségük van a vásárlás helyén is leadni a készüléket és az áruházzal egyeztetni, a szervízeléssel kapcsolatban vagy az értékesítés helyét megadni a szervízközpontunknak.
Futáraink mindig a felvétel helyszínére viszik vissza a megjavított számítógépeket.

Garancia érvényesítése, Helpdesk

Nem kell mást tennie mint, hogy belép Helpdesk menüpontba és elküldi nekünk az elérhetőségét, a számítógépe típusát, sorozatszámát, és az észlelt hibajelenséget. Kollégáink hamarosan kapcsolatba lépnek önnel.
Kérjük mindig írja le a hibajelenséget, mert az esetek bizonyos százalékában nem az alkatrészek meghibásodása okozza a problémát. Ezeket munkatársaink legtöbb esetben telefonon el tudják hárítani, és Önt is megkíméli a számítógépének nélkülözéséből adódó kényelmetlenségektől.
Ez a menüpont segítség nyújtásra is szolgál önnek, ha bármilyen kérdése merülne fel számítógépével kapcsolatban ne essen kétségbe, használja a Helpdesk menüpontot és kérjen segítséget kollégáinktól. Amennyiben ön túl bonyolultnak találja a problémáját, hogy a hibabejelentést e-mailen keresztül küldje el, abban az esetben kérnénk hívjon a megadott telefonszámon.

garanciális feltételek
garanciális feltételek (nyomtatható változat)

Upgrade/Bővítés

Bővíteni szeretné megvásárolt expertPC-jét?

A BŐVÍTÉS menüpont alatt mindezt megteheti.
Belép a menüpontba, megadja a pontos név, cím, elérhetőség, és a gép típusát, majd kiválasztja a bővíteni kívánt alkatrészt (alkatrészeket), rendszerünk automatikusan megjeleníti a termék árát, beszerelési költségét, és ha igénybe veszi a szállítást, a szállítási díjat.
Ezek után elküldi a leadott megrendelését, melyet rendszerünk rögzít és visszaigazolást küld önnek e-mailen. Kérem olvassa el a garanciális feltételeket, mert amennyiben felbontja vagy nem szervízünkben kívánja bővíteni számítógépét, a kiszabott garancia érvényét veszíti..

garanciális feltételek
garanciális feltételek (nyomtatható változat)